Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

Analize de laborator

Centrul Medical SunMed va ofera o paleta larga de analize, efectuate in cadrul unui laborator dotat la cele mai inalte standarde, utilizand reactivi de calitate si respectand toate procedurile specifice pana in cele mai mici detalii. Echipa de medici specialisti in medicina de laborator impreuna cu biologi, chimisti si asistenti de laborator isi desfasoara activitatea zilnic cu maxima responsabilitate pentru rezultate corecte.

Efectuam o gama larga de analize medicale, conform standardelor de calitate internationala.

Realizam investigatii diferite precum

Increderea in calitatea analizelor medicale efectuate a fost castigata printr-un efort continuu de investitii si optimizare a metodelor de lucru, cel mai important factor implicat fiind tehnologia avansata si personalul cu pregatire continua.

Aparatura laboratorului este automatizata in totalitate. Probele sunt preluate de analizatoare automate conectate la un sistem informatic care le coordoneaza si centralizeaza rezultatele.

Dorind eficientizarea si sporirea increderii in analizele efectuate de noi, am introdus codul unic de bare existent pentru fiecare pacient in parte. De asemenea, stocam si arhivam electronic istoricul pacientilor nostri, urmarindu-se astfel evolutia lor si in acelasi timp poate reprezenta un avantaj in administrarea unei terapii corecte.

În calitate de laborator, ne concentrăm asupra confortului și siguranței pacientului, îl tratăm cu atenție, respect, astfel toate datele si informatiile oferite de clientii nostri precum si rezultatele analizelor efectuate sunt confidentiale.

Avantajele internetului

Pacientii care s-au prezentat la sediul laboratorului nostru pentru recoltare isi pot monitoriza rezultatele analizelor in orice moment. Pacientului i se va oferi parola secreta si toate datele necesare accesarii rezultatelor pe Internet prin intermediul serviciului SMS. De asemenea si medicii specialisti au acces la toate rezultatele pacientilor care au prezentat trimiteri de la medicii respectivi de-a lungul timpului.