Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

Medicina muncii

MEDICINA MUNCII

Medicina muncii este specialitatea medicala care studiaza relatia om-munca, adaptarea omului la munca si adaptarea muncii la persoana care o efectueaza.

Pentru o companie, fiecare zi inseamna munca, atentie si grija iar fiecare angajat reprezinta parte a unui mecanism care trebuie sa functioneze perfect. De sanatatea sa, de echilibrul sau interior si de masura in care isi poate duce la bun sfarsit sarcinile de serviciu, depinde nu doar performanta sa ci si a intregii echipe din care face parte.

Cu o vasta experienta, Centrul Medical SunMed pune la dispozitia persoanelor fizice si societatilor comerciale servicii medicale performante de medicina muncii si anume un ansamblu de metode si actiuni prin care, in functie de specificul activitatii fiecarei companii, sunt analizate aspectele legate de medicina muncii dintr-o perspectiva pragmatica, orientata catre obiectivul fundamental al functionarii continue, sigure si performante a intregii organizatii.

In acest sens, este evaluata starea de sanatate a angajatilor, sunt indicate masuri profilactice adecvate, sunt identificati factorii de risc profesionali si se propun metode eficiente de reducere a impactului lor.

Clinica SunMed  isi desfasoara activitatea la cabinetele din sediul clinicii, dar si la sediul societatilor beneficiare a serviciilor medicale de medicina muncii si este coordonata de dr. Chiciuc Salviu Elena – medic specialist medicina  muncii.

Conform reglementarilor legale, se efectueaza urmatoarele controale medicale pentru toate categoriile de angajati:


1.   CONTROL MEDICAL LA ANGAJARE

2.   CONTROL MEDICAL PERIODIC


CONCLUZII

SERVICIILE MEDICALE DE MEDICINA MUNCII CONSTAU IN:


ACTE NECESARE LA ANGAJARE/CONTROL MEDICAL PERIODIC:

Centrul Medical SunMed ofera posibilitatea companiei client de a efectua examenele medicale la sediul companiei. Astfel, nu va fi necesar ca procesul de productie sa fie intrerupt.


CERERE OFERTA